Beneficii


Compensation-and-Benefits-Image

-Promovarea Afacerii

Toți clienții care folosesc înregistrarea socială vor da check in sau share la pagina de Facebook a locației. Astfel mai mulți oameni vor afla de afacerea ta.

Potrivit statisticilor Facebook, peste 210 de oameni care sunt prieteni cu clientul vor vedea aceste informații și asta doar pentru un profil mediu de Facebook.

Clientul poate să opteze să nu se înregistreze folosind o rețea socială. În acest caz trebuie să introducă niște date cum ar fi numele, emailul, numărul de telefon, completând un simplu formular. După completarea formularului are acces la internet.

-Costul

Oricine are o afacere de orice fel se gândește să o crească și să o promoveze. Costul unei campanii, pe Facebook de exemplu, este destul de ridicat și nimeni cu o afacere modestă nu poate să-l susțină permanent.

Reach-ul organic vs Reach-ul plătit

Pentru cine nu știe, expresia reach organic se referă la numărul de utilizatori pe al căror News Feed va apărea mesajul publicat de o pagină sau utilizator de Facebook.

Reach-ul plătit (se poate cumpăra) nu are aceeași valoare ca acela organic, iar statistica spune că cel organic câștigă întotdeauna în fața celui plătit.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că folosind soluția noastră ai parte de o campanie “organică” permanentă. O campanie pe Facebook unde afacerea ta va fi promovată gratuit de fiecare client care îți calcă pragul!

O campanie publicitară pe care dacă ar fi să o susții cu bani ar fi mult prea scumpă și nu ar merita practic investiția.

Costul soluției noastre este modic față de ce oferim la schimb!

-Învață mai mult despre clienții tăi și ține legătura cu ei

Se pot vedea rapoarte cu numărul de clienți conectați în locație, orele în care fluxul este maxim sau minim.

Odată ce s-a conectat, fiecare client este introdus într-o baza de date (email, număr de telefon).

Ulterior se pot trimite oferte personalizate, dacă clienții doresc acest lucru.

Afacerea devine mai ușor de condus având un “contact” direct cu cei care ți-au trecut odată pragul și asta nu se oprește aici.

Se pot dezvolta foarte multe strategii de marketing având la bază cunoștințele și comportamentele sociale ale clienților tăi.

-Limitare Trafic

Limitarea traficului pentru fiecare client este o tehnică ce protejează conexiunea la internet prin alocarea unei anumite viteze de download sau upload (KB, MB) pentru fiecare client.

Clienții vor aprecia această limitare, pentru că partajarea traficului se va face inteligent astfel toată lumea va avea parte de o navigare placută indiferent de numărul de conexiuni existente la acea ora.

-Splash page personalizat

Pagina inițiala care apare pe orice device care încearcă să se conecteze la rețeaua wireless poate fi personalizată în funcție de profilul afacerii.

După înregistrarea cu succes pe dispozitivul clientului, pagina care apare poate să fie o reclamă la produsele promovate de locație în acel moment sau, de ce nu, poți afișa chiar meniul virtual al locației!

Posibilitățile sunt nelimitate!